kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencia-Emri juaj përdorues,
Klienti-Emaili Juaj:
Shifra sekrete:  
Login

Rezervoni ONLINE !

R.B. PRISHTINA SH.P.K

www.flyrbp.com

 

Reisebüro Prishtina ju ofron të gjitha shërbimet pasagjerëve te saj me metodat më bashkëkohore në internet. Rezervoni dhe paguani Online shpejt dhe sigurt në  www.flyrbp.com


Rezervoni  ONLINE ! lexo më tutje
Partner - Rent a Car

Mirë se vini në Reisebüro Prishtina

R.B. PRISHTINA SH.P.K

Jemi të specializuar në charter fluturime!


Reisebüro Prishtina organizon fluturime direkte për shumë destinacione në Evropë dhe anasjelltas, kryesisht në qytetet e Gjermanisë, Zvicrës. Austrisë dhe Italisë. Duke përzgjedhur kompani ajrore stabile dhe serioze ne kujdesemi që ju të ndiheni te sigurt dhe komod gjatë udhëtimit tuaj!

Çmimet aktuale & wichtige Informationen

Fluturime nga PRISHTINA

MUNICHPr, 30.01nga 129, -EUR*
DÜSSELDORFSht, 31.01nga 149, -EUR*
SHTUTGARTSht, 31.01nga 149, -EUR*
MUNICHDi, 01.02nga 149, -EUR*
BASELDi, 01.02nga 189, -CHF*
MUNICHHë, 02.02nga 149, -EUR*
MUNICHMër, 04.02nga 129, -EUR*
BASELEnj, 05.02nga 139, -CHF*
MUNICHPr, 06.02nga 129, -EUR*

Fluturime për në PRISHTINA

MUNICHPr, 30.01nga 59, -EUR*
DÜSSELDORFSht, 31.01nga 59, -EUR*
SHTUTGARTSht, 31.01nga 49, -EUR*
MUNICHDi, 01.02nga 59, -EUR*
BASELDi, 01.02nga 50, -CHF*
MUNICHHë, 02.02nga 59, -EUR*
MUNICHMër, 04.02nga 59, -EUR*
BASELEnj, 05.02nga 79, -CHF*
MUNICHPr, 06.02nga 79, -EUR*
R.B. PRISHTINA SH.P.K

*One way, alle Preise verstehen sich inkl. Steuern und Gebühren. Technische- und Preisänderungen vorbehalten..

R.B. PRISHTINA SH.P.K

Freigepäck und Handgepäck

Die Grenze für das Freigepäck liegt bei 1 x max. 20kg, jene für Handgepäck bei 5kg (Masse 55x40x20cm). Nur ein Handgepäck pro Fluggast ist erlaubt.         Bagazh dore lexo më tutje

R I S I !

R.B. PRISHTINA SH.P.K

Nga data 01.11.2014  Reisebüro Prishtina organizon fluturime direkte me Kompaninë e mirënjohur ADRIA Airways nga këto destinacione:

 

* Dusseldorf

* Stuttgart

* Munchen

* Basel / Mulhouse 

 

 

për në  Prishtinë dhe anasjelltas. Gjithmonë një hap përpara për tu ofruar një shërbim sa më efikas.


R I S I ! lexo më tutje

Rezervo dhe paguani online

 Transferim i menjëhershëm! Transferim i menjëhershëm!  Auf Rechnung Me Faturë  Në Dorë Me pare në dorë
 Transferim i menjëhershëm!
direkt beim Buchen.
Telefonisch buchen und per Vorkasse an die R.B. PRISHTINA SH.P.K überweisen. direkt am R.B. PRISHTINA SH.P.K - Schalter am Flughafen.

Contact Center

Prishtinë:   +381 38 232 777

Basel:           +41 61 588 07 88

Zürich:         +41 43 508 36 75

Düsseldorf: +49 211 936 760 80

Stuttgart:   +49 703 499 989 44

Viber:

Mobil Gjermani: +49 157 54 821 380

Mobil Zvicer:       +41 79 271 4143

Call on skype

Pushimet verore po afrohen - VERA 2015

Rezervoni më herët që të kaloni pushimet më lirë!

 


Tashmë ka kaluar një dekadë prej kur Reisebüro Prishtina filloi me organizimin e paket aranzhmaneve. Por, sot shumëqka ka ndryshiar dhe ju do të përballeni me ofertat tona të pafund, dhe çmimeve më të favorshme në treg. Rezervoni më herët për të përfituar zbritje


Pushimet verore po afrohen - VERA 2015 lexo më tutje

Tashmë Stambolli është më afër!

R.B. PRISHTINA SH.P.K

Fluturime direkte në destinacionin Stamboll - Prishtinë - Stamboll


Reisebüro Prishtina, në bashkëpunim me kompanitë prestigjoze turke Turkish Airlines & Pegasus Airlines bashkpunojme me fluturimet direkte në destinacionin Stamboll - Prishtinë - Stamboll, duke ju ofruar mundësinë që me çmime shumë të volitshme të fluturoni për nevojat tuaja private dhe biznesore. Së shpejti do të keni mundësinë që përmes pako ofertave, të përfitoni edhe më shumë!


Tashmë Stambolli është më afër! lexo më tutje

 

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.